Over Onderdelenbalie.nl

Onderdelenbalie.nl is in 2005 opgericht door Marco Haakman. Van het begin af aan is het doel geweest dat het een eenvoudig te gebruiken webshop met reserve-onderdelen moest zijn voor zowel reparatiebedrijven, eindgebruikers als fabrikanten.

De webshop stelt de bezoekers in staat om zelf de benodigde reserve-onderdelen op te zoeken en te bestellen. Daarnaast biedt Onderdelenbalie.nl altijd hulp bij het vinden van juist dat reserve-onderdeel waar u naar op zoek bent. Hiervoor zijn de verschillende aanvraagformulieren in de webshop en de goed bereikbare en deskundige (telefonische) klantenservice.

Met reserve-onderdelen voor heftrucks en palletwagens is het begonnen. Na enkele jaren breidde het assortiment zich verder uit naar onderdelen voor verbrandingsmotoren, landbouwtrekkers, aanhangwagens en laadkleppen. Als vanzelfsprekend is ook een compleet assortiment universele technische artikelen opgenomen zoals bijvoorbeeld kogellagers, schakelaars, verlichting en onderhoudsartikelen.

De uitbreiding van het assortiment gaat steeds sneller. Zo is er in 2013 een zeer compleet programma onderdelen online gezet voor veegmachines en schrobmachines. In 2015 zijn er reserve-onderdelen voor hoogwerkers en schaarliften aan het assortiment toegevoegd. Al verschillende jaren waren er reserve-onderdelen voor graafmachines en shovels in het programma. In 2021 is dit assortiment sterk uitgebreid en zijn nu bij Onderdelenbalie.nl  dus ook vele reserve-onderdelen voor de grondverzetmachines in de webshop te vinden.

Wat echter niet veranderd is, is het op eenvoudige en prettige wijze zaken doen en onze 24 of 48-uurs levering.

Graag bieden wij u een optimale service. Direct contact met onze klanten vinden we dan ook belangrijk en prettig. Bel of mail ons dan ook gerust wanneer u vragen of opmerkingen heeft.

Met vriendelijke groet,
Onderdelenbalie.nl
Marco Haakman