aandrijftechniek

De aandrijflijn van een machine of voertuig is cruciaal voor de inzetbaarheid. Vandaar dat bij Onderdelenbalie.nl erg veel aandrijvingsonderdelen zoals lagers, keerringen, v-snaren en aandrijfkettingen in de webshop staan.

lagers:  kogellagers, tonlagers, cilindrische rollagers, conische rollagers, hoekcontactlagers, binnenlagers, lagerbussen enz. 

afdichtingen: oliekeerringen, diverse soorten ringen, U-manchetten, afstrijkers, zuigerstangafdichtingen enz.

v-snaren:  van standaard v-snaren, de SPA t/m SPZ uitvoering v-snaren, getand V-snaren en de zgn. powerbanden. Maar natuurlijk ook alles voor de montage van v-snaren zoals poelies, klembussen en spanners.

aandrijfkettingen:  enkelvoudige aandrijfketting en ook voor zware toepassingen de duplex aandrijfkettingen. De verloopschakels en sluitschakels voor aandrijfkettingen zijn ook los bij ons verkrijgbaar.. 

Onderdelenbalie.nl levert niet alleen de lagers en andere onderdelen die veel toegepast zijn, maar juiste ook die lagers, oliekeerringen, v-snaren en aandrijfkettingen die minder vaak toegepast zijn. Met ons zeer ruime assortiment kunt u de aandrijving van uw machine of voertuig goed onderhouden of repareren.