wielen palletwagens

De keuze van het materiaal van het loopvlak van de wielen van uw elektrische palletwagen, stapelaar of orderpicktruck wielen beïnvloedt de inzetbaarheid en het gebruikscomfort. Gebruik het overzicht voor de keuze van het meest geschikte materiaal voor het loopvlak van uw aandrijfwielen, stuurwielen, palletrollen of steunwielen:

Nylon (NY-PA):  slijtvast, laat geen strepen na, lage rolweerstand, hoge chemische bestendigheid, schokkerig, gehorig 
* geschikt voor gladde effen vloeren
Volrubber (GU): zacht en daardoor minder slip en trillingsarm, geluidsarm, slijtage gevoelig, kans op strepen op de vloer, hogere rolweerstand
* geschikt voor ruwe en oneffen vloeren
Vulkollan® (VU): hoog draagvermogen, slijtarm, streeploos, dempt schokken
* geschikt voor harde vloeren
Polyurethaan (PU):  lage rolweerstand, soepele gang, chemische bestendigheid, slijtvast, streeploos
* geschikt voor harde vloeren

Voor vragen over de keuze van het juiste wiel voor uw omstandigheden kunt u natuurlijk altijd even contact  (024-356 0408) met ons opnemen. 

palletwagenwielen

Wielen voor palletwagens

In dit overzicht vindt u een uitgebreide selectie van veelgebruikte wielen voor verschillende merken palletwagens, stapelaars, orderverzamelaars en andere magazijnvoertuigen. Dit geldt zowel voor handpalletwagens (pompwagens) als voor elektrisch aangedreven palletwagens, stapelaars en meer.
Met zorg voor kwaliteit en het eenvoudig kunnen vinden van de juiste wielen voor uw palletwagen (en andere magazijnvoertuigen), streven wij ernaar om u snel en kosteneffectief van dienst te zijn bij het vervangen van wielen.

Wielen met verschillende loopvlakmaterialen

In ons assortiment bieden wij een breed scala aan wielen met verschillende loopvlakmaterialen, zoals polyurethaan, vulkollan®, rubber en nylon. Hierdoor kunt u het juiste loopvlakmateriaal kiezen dat geschikt is voor diverse vloeroppervlakken en toepassingen in het magazijn.

Hulp bij het keuze van het juiste wiel

Onze experts staan klaar om u te assisteren bij het maken van de juiste keuze, zodat uw palletwagen of stapelaar perfect aansluit op uw specifieke behoeften, zoals comfort, grip en vloervriendelijkheid.

Mocht u het gezochte palletrol, aandrijfwiel, stuurwiel of lastwiel niet kunnen vinden in dit overzicht of bij het merk van uw palletwagen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.