RCM veeg- en schrobzuigmachine


Reserve-onderdelen nodig voor uw 
RCM veegmachine of schrobzuigmachine?

Ga hieronder naar het model van uw reinigingsmachine toe en u vindt daar alle reserve-onderdelen.

Staat het model van uw RCM machine er niet bij?
Neem even contact met ons op of stuur een aanvraag in.

Wij helpen u graag verder!


RCM - VLOERREINIGINGSMACHINES EN VERVANGINGSONDERDELEN

Ondek het assortiment vloerreinigingsmachines van RCM

De schrobzuigmachines en veegmachines van de Italiaanse fabrikant RCM zijn speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik. Met een breed scala aan modellen en uitvoeringen van schrobzuigmachines en veegmachines, richt het bedrijf zich op de diverse eisen die gesteld worden bij vloerreiniging.

Onderhoud van RCM veegmachines en zuigschrobmachines

Onderhoud van uw RCM vloerreinigingsmachine is essentieel voor optimale prestaties. Raadpleeg de duidelijke handleidingen die bij elke machine geleverd zijn voor gedetailleerde instructies over dagelijks en periodiek onderhoud.

Regelmatig te vervangen slijtonderdelen

RCM veegmachines

Belangrijke slijtonderdelen die regelmatig vervangen moeten worden, zijn onder andere de zijborstel en hoofdborstel van deze veegmachines. De borstelharen ervan slijten snel door het contact met de vloeroppervlakte. Ook de aandrijfriemen van de veegborstels zijn gevoelig voor slijtage, vooral bij het reinigen van plaatsen met zwaar afval, zoals zand.

RCM zuigschrobmachines

Bij deze zuigschrobmachines is het raadzaam om regelmatig de volgende slijtdelen te vervangen: schrobborstels, vloerwisserbladen en vuilwaterslangen. Let bij het kiezen van nieuwe schrobborstels op de hardheid van de borstelharen en stem deze af op het type vloer en het soort vuil dat verwijderd moet worden. Wanneer de zuigkracht te gering is en de zuigslangen en slangaansluitingen zijn in orde, controleer dan of de vacuummotor nog goed functioneert.

Wanneer slijtonderdelen vervangen

Bij organisaties met meerdere machines is het aan te raden om op basis van eerdere ervaringen periodiek onderdelen zoals veegborstels, schrobborstels en vloerwisserbladen te vervangen. Organisaties met een of enkele veegmachines of schrobzuigmachines kunnen het vervangingsmoment eenvoudig bepalen door de kwaliteit van het reinigingswerk te beoordelen. Zodra de kwaliteit achteruitgaat, is het tijd om de onderdelen te vervangen.

Bestel onderdelen passend voor uw RCM vloerreinigingsmachine

In onze webshop, Onderdelenbalie.nl, vindt u een uitgebreid assortiment passende reserve-onderdelen voor veel populaire veegmachines en schrobzuigmachines van RCM. Selecteer eenvoudig uw RCM reinigingsmachine en ontdek alle beschikbare reserve-onderdelen. Als uw model niet in het overzicht staat, stuur dan een aanvraag met een foto van het typeplaatje van uw machine en een beschrijving van het gewenste reserve-onderdeel. Wij streven ernaar u dezelfde dag nog een offerte voor het betreffende onderdeel te sturen.