universele heftruckonderdelen

Batterijstekkers voor uw elektroheftruck, palletwagen of stapelaar kunt u hier in de webshop vinden. Net als vele andere reserve-onderdelen voor uw vorkheftruck en magazijntrucks zoals schakelaars, mastlagers, hefkettingen, LPG-onderdelen, stoelen, spiegels en laadvorken.

​Ook met deze artikelen helpen wij u graag verder, want Onderdelenbalie.nl:  snel, betrouwbaar en voordelig!

Indeling heftruckonderdelen

Bij heftruckonderdelen kan op verschillende wijzen een onderverdeling gemaakt worden.

a) De toepassing van het heftruckonderdeel

merk-gebonden onderdelen  Deze heftruckonderdelen zijn alleen geschikt voor een bepaald merk vorkheftruck. 
Denk bijvoorbeeld aan een hoofdremcilinder voor een Toyota heftruck of een mastlager voor een Still heftruck

universele heftruckonderdelen  Deze onderdelen zijn op veel verschillende merken vorkheftrucks gemonteerd.
Denk bijvoorbeeld aan ruitenwissermotoren, accustekkers, heftruckbanden, heftruckstoelen. Deze reserve-onderdelen verkopen wij vaak onder ons eigen huismerk Partenzo.  

b) De fabrikant van het heftruckonderdeel

OEM-onderdelen
Heftruckonderdelen die door een fabrikant van heftrucks gemaakt worden of heftruckfabrikanten die de productie van een onderdeel uitbesteden.

Vervangingsonderdelen fabrikanten
Er zijn fabrikanten die gespecialiseerd zijn in het produceren van reserve-onderdelen voor heftrucks. Dit kunnen zowel merkgeboden als universele heftruckonderdelen zijn.
Denk bijvoorbeeld aan fabrikanten van cabine-onderdelen, spiegels maar ook wielremcilinders en stuurdelen. Deze reserve-onderdelen verkopen wij vaak onder ons eigen huismerk Partenzo. 

Gespecialiseerde A-fabrikanten
Veelal multinationals die marktleider zijn voor een bepaalde productlijn die ook op vorkheftrucks toegepast worden.
Bekende voorbeelden zijn Bosch voor hydrauliekpompen, Trelleborg voor heftruckbanden, Grammer voor heftruckstoelen, Rema voor heftruckstekkers.

Heftruckonderdelen bij Onderdelenbalie.nl

In de webshop van Onderdelenbalie.nl zijn de heftruckonderdelen zoveel mogelijk per heftruckmerk ingedeeld. Universele heftruckonderdelen, reserve-onderdelen die dus op meerdere merken toegepast kunnen worden, zijn in de webshop in de artikelgroep universele heftruckonderdelen te vinden. Deze reserve-onderdelen zijn eenvoudig op bijvoorbeeld afmeting (bijvoorbeeld bij hefkettingen) of omdat de specificaties op het onderdeel zelf staan vermeld  (bijvoorbeeld bij heftuckbanden),